Bröllopsfesten

Boka er bröllops-dj hos oss!!

Sin egen bröllopsfest upplever man bara en gång i livet! Det är festen man vill att gästerna ska prata om efteråt och man själv ska minnas länge. Utan tvekan är en av dom viktigaste bitarna musiken. Då är det viktigt med en erfaren DJ som lyssnar på Era behov och önskemål. Utifrån det skapar vi en feststämning med hjälp av musiken och vår erfarenhet.

Värt att tänka på inför den stora kvällen. Optimal tid för en DJ att spela är 3 timmar. Det är även lagomt för era gäster. Så tänk på det när ni planerar festen. Mer än 3 timmar är inte att rekommendera. Därför ingår 3 timmar effektiv speltid i våra priser. Inget yrke utan rast längre blir bra, och för en DJ i den miljön är det jobbigt att hålla sig klar i huvudet. Men det går att köpa till extra timmar.

Hyr man en discjockey slipper man själv ordna med musiken. Discjockey kan bli ett lite billigare alternativ än ett band, men det är viktigt att man väljer en erfaren DJ till sitt bröllop. Våra DJ´s är lyhörda och samarbetsvilliga, för att er kväll skall bli perfekt. Brudparet kan skriva en önskelista i förväg vilket utgör en bra grund för discjockeyn. En önskelista är ett bra hjälpmedel, då DJ oftast inte känner brudparet eller deras gäster och då inte vet vad ni dansar loss till. Bröllopsfesten ena veckan då dansgolvet kokade med t.ex. 80-tal kanske inte alls funkar veckan efter på nästa bröllopsfest.